söndag

Nathalie kom slutligen hem igår så vid nio åt vi thaimat, gjorde oss i ordning och sedan hällde vi upp vin och satte oss på altanen där vi snackade och förfestade och lyssnade på en av låtarna från spanienresan på repeat.
:D
några timmar senare tog vi en taxi in till stan och mötte upp de andra :D
vi drog till amba igår där vi blev kvar hela kvällen innan alla drog på efterfest hemma hos oss.
alla badade i sina kläder och vi hade så kul.
en av de bästa efterfesterna någonsin.
jag ville aldrig gå och lägga mig då. vid åtta gjorde jag d ändå. :)
och idag har jag och natahlie varit på stan och handlat kläder och ätit sushi. nu skulle jag egentligen gymmat men jag struntar nog i d för vi ska snart äta middag.
ikväll blir d filmkväll och i morgon väntar jobb tidigt på morgonen.

3 september 2007,2008,2009,2010

Kollar tillbaka va jag gjorde idag för exakt x antal år sen.


idag för fyra år sen så skrev jag ett inlägg som man kan tro handlade om känslor till en kille. men jag vågar idag erkänna att jag aldrig va seriös. haha sorry sebastian. du hade rätt från början!

idag för tre år sen såg den här dagen och går dagen nästan likadan ut :O fett coolt!

idag för två år sen uppdaterade jag inte. på hela månaden.

idag för ett år sen va jag singel efter ett riktigt bra förhållande och försökte få anna att flytta hit till stockholm. och se vem som bor här nu!!!! :D



d e så kul att se tillbaka :D

lördag

Hej.
jag ska precis börja titta på film. ikväll skulle jag på middag men sara som har middagen e sjuk. så nu försöker jag få min syster att vilja förfesta med mig innan vi drar ut :)
men hon e försvunnen. eller helt försvunnen e hon ju inte, hon e ute på havet med några kompisar men d e inte säkert att hon hinner hem.
annars får väl jag förfesta för mig själv :P haha de andra som skulle på saras middag e i stället på förfest hos madde som bor i saltis men jag orkar inte åka dit :P haha. enklare att förfesta med nathalie och åka med henne in till stan och möta de andra där.
men först ska jag äta middag, mamma och pappa e inte hemma så jag och nathalie pratade om att köpa hem mat. jag vill ha thaimat.
igår va jag på bio i alla fall med mia och lina och linnea. efter d drack vi vin innan vi slutligen åkte hem till lina och badade i deras pool och slutligen såg på film vid sex på morgonen.
dags att välja kläder för i kväll.


RSS 2.0