Fest och seriösa ämnen

Hej.
Lördagens fest va helt sjuuuuuuuuuuk. Kanske den roligaste festen jag nånsin har varit på. Allt hände!
Jag skulle vilja dra allt här, och jag har bestämt mig för att bli mer privat, som jag va förr i tiden, men vissa saker borde jag ändå inte skriva om.
Men jag kan säga d att sofforna blev förstörda, i jacuzzin blev d stopp osv. Haha sjuk kväll!
Träffade mycket nytt kul folk också, gamla underbara vänner och några gamla som man inte sett på länge :)
Alla va roliga att se.
Fick också väldigt bra kontakt med en person som va väldigt lik mig i sättet att tänka osv. sånt e kul att se att d finns fler som e precis som en själv. vi klickade direkt!

Nu till lite allvarligare saker.
Alla vet ju att jag och Jacob har gjort slut. Men vi e riktigt bra kompisar. Många undrar varför vi inte blir ihop igen till och med. Men vi e väldigt bra kompisar helt enkelt, men kanske inte bäst som ett par.
Men nu har han bestämt sig för att säsonga med några kompisar. han åker alltså bort nu för att inte komma hem på flera månader. Jag har ju gått vidare och så, så d e inte d. men d e jobbigt när en riktigt bra kompis åker bort.
han vill att jag ska åka dit och hälsa på honom men jag kommer sakna honom alla andra månader när vi inte ses :(
detta e lite jobbigt just nu. jag kommer verkligen sakna honom, men vi ses ju i vår igen. <3
nu blev jag deppig igen.
skriver nån annan dag. god natt


Godnatt

Jag hade tänkt uppdatera bloggen igår men d gick inte. jag minns inte va d va som inte gick men jag kunde kanske inte logga in.

nu sitter jag nerkrupen i sängen och ska sova. men jag e inte trött. bara glad och har mycket att tänka på.
alltså bra saker att tänka på. :) :)
d har helt enkelt varit en bra dag.

mamma och pappa pratar om en golfresa eller något, nathalie sticker i väg och jag verkar ha huset själv ett tag. om jag inte också åker bort. vi gillar att resa i min familj. d märks kanske? :P
 
i morgon e d en riktigt bra fest som väntar!!!!!!! ska bli så roligt. klänningen ska inhandlas i morgon. jag fick hjälp av johan idag på stan. vi valde mellan tre men nu har jag nog bestämt mig. sedan köpte vi med oss mat och låg och kollade på idol hela kvällen och sen en krigsfilm. riktigt dålig men vi pratade mest.
dags att sova fast jag inte e trött.
skriver  snart. sov gott <3

jag borde också bokat

Hej igen.
jag har precis vaknat och sitter på mitt rum. vi har några byggarbetare i köket som ska fixa lite saker så jag stannar nog här ett tag till.

på resan så stötte jag och nathalie på våra kompisar august och leo och när kvällen va slut hade nathalie bestämt sig för att följa med dom på nästa resa. hon e galen tänkte jag då eftersom att vi va ute och reste och d räcker med d för ett tag. men nu känner jag att jag önskar att jag också skulle följa med. hon bokade sin biljett d första hon gjorde när hon kom hem. så hon och johanna sticker snart.

men jag vill inte va kvar här tänkte jag idag när d va snöstorm ute så nu kollar jag på biljetter till göteborg. två veckor i göteborg? inte helt fel. ingen värme men något nytt. :)
måste bara få tillåtelse av mamma och pappa att vara borta så länge.

ska senare ner till stan för att lämna in min jacka på kemtvätten. ketchup går inte bort av sig själv.
skriver sen. puss rebecca

tillbaka i sverige

Jag ber om ursäkt för föregående inlägg. D e raderat och hamnade här av misstag :)
ingen skada skedd :)

nu e vi hemma igen som säkert alla förstår. detta resmålet e inte va vi e vana vid men vi har haft d bra.
allt har hänt. roligast på hela resan e när nathalies betalkort hamnade mellan två skåp på hotellrummet på hotellet och vi inte visste hur vi skulle få ut d. hahaha.
så mitt kort har använts flitigt denna veckan i stället. pengarna från samma ställe..........

jag e så trött! nathalie har redan somnat men jag va tvungen att fixa lite gerjer på datorn innan jag går och lägger mig.
men nu e d nog dags. skriver snart.
god natt! <3

Rebecca och Nathalie

Hej,
Rebecca och Nathalie här.
vi håller på och packar just nu. d sista klänningarna ska bara läggas ner.
för nu åker vi!!!!! :D

hoppas ni har d bra här hemma!
festa för oss med.
vi kommer tillbaka och då får vi gå ut igen tillsammans. eller om jag och nathalie ska ha en vit månad. vi får se hur d blir med d ;)

denna veckan förstår ni då att d kommer bli dålig bloggning. men jag kan dra hela resan (med detaljer hälsar nathalie) när jag e tillbaka.

ha d underbart i stockholm!!! skriver snart. puss rebecca och nathalie

Nathalie skriver

Rebecca har glömt sin dator på och den står här och väntar på mig på köksbordet. I hennes senaste inlägg skrev hon att om hon var dålig på att skriva så skulle någon annan få skriva. Det var ett tag sedan hon uppdaterade så därför passar jag på och är den "någon" som får skriva.

Rebecca e någon annanstans så detta får hon läsa när hon kommer hem.
Ska försöka hålla d på en bra nivå och inte skriva något dumt ;)

Vi har som sagt bokat en resa och d e inte långt kvar till vi åker.
Det ska bli den absolut bästa resa vi har gjort! Kan bli svårt för vi har alla galna Åre resor, St. tropez resor, men detta kommer bli bäst. Systrarna ska ut och festa och ragga tillsammans :D
Det va så längesen vi festade på d sättet ihop! Äntligen e vi där igen!!!!!!

D ska bli fetaste resan nånsin!!!! Jag e säker på att Rebecca också håller med! Men alla ni som läser d här, boka ni med så ses vi där nere ;)
Två taggade systrar kan inte va fel ;)

Vissa av våra kompisar försöker få Rebecca att börja i poledance. Dom kommer aldrig lyckas övertala henne, men d e kul  att höra när de försöker. Stackars Rebecca, hahahaha.
Nu ska jag snoka lite i hennes dator ;) Nej d ska jag inte, jag ska skriva en ansökan eftersom att min dator e seg idag av någon anledning. Ha d bra alla Rebeccas läsare // Nathalie, Rebeccas favorit syster!

RSS 2.0