söndag

Hej. Jag minns inte när jag bloggade sist, men jag hinner inte med.
Jag har haft den bästa helgen på länge!! men nu kommer d tråkiga när jag sitter i mitt rum som ser för stökigt ut. så dagens planer va att städa. men d får jag aldrig gjort :)
detta kommer snart bli utegångsförbud tror jag!!!!!!

trött

Jag sitter i mitt rum nu och e tröttare än nånsin.
Jag ska nu sova och jag har ingenting att säga.

Däremot e jag väldigt trött på dig Sara som aldrig svarar!!!

Men aja, inget mer att säga. puss rebecca

Hahahahaha

Allt e på låtsas!
Jag har aldrig menat någonting!

Sluta tjata!

Nu när jag har skrivit flera inlägg så e läsarna tillbaka :P
Och då kan jag dra upp ett av mina favoritämnen: folket på min msn.
Jag vet att ni läser min blogg, även om ni inte kommenterar här så läser ni så här kommer lite till er. Om er.

Alla kommenterar först att d va längesen jag va inloggad. Igen: jag har tröttnat på msn.
Sen frågar alla om jag och Jacob fortfarande e ihop. Sen visar d sig att alla e singlar och alla säger ungefär samma sak, att dom nu leker livet.
Okej, skönt att ni trivs att vara singlar. D glädjer mig

Sen så börjar vissa fråga om vi ska ses. Hahahahhahahahaha

Sen påstår en att jag har sagt att jag har gillat honom. Oj d va konstigt. Jag har aldrig sagt gillar, som i kärlek utan som kompis. :) och d e väl där vårat problem alltid har funnits. med tanke på att jacob alltid har varit den enda för mig, även under våran paus liksom, så skulle jag aldrig påstått att jag gillade nån annan. d finns ju en anledning till att vi blev ihop igen..  Men som du själv säger: jag har alltid ljugit för dig. och orka att du ens drar upp allt gammalt, men om du läser lite gamla inlägg här så ska du få se alla inlägg om allt korkat du har sagt till mig. där e allt gammalt jag tänker dra upp.

Jag kan inte annat än att tycka att mina msnkontakter e för roliga. jag kanske borde accepterat d nya också. kanske mer kul folk.

men nej vi ska inte ses, ja jag och jacob e fortfarande ihop, jag vet att ni inte trivs som singlar, jag minns inte allt jag har sagt till er, osv osv....

Men bara så alla ni vet: mina kompisar sitter och läser mina konversationer ibland, för att d e underhållande :) dom ser va ni e för några.

grejen e att varje gång jag loggar in på msn så vet jag vilka som kommer skriva till mig. och då menar jag inte när mina kompisar frågar förvånat va jag gör inloggad, utan jag menar alla er andra.
Jag kan eran typ så väl!! några skriver genast, och andra skriver efter några minuter. men alla ni kommer skriva till mig. d vet jag.
 
men tack för att d e så underhållande att prata med er :)
hahahahahahhahaahahahaha

va e vitsen?

D e snart dax för att äta nånting känner jag. Har hittills suttit och fixat med en present till en kompis som innehöll kort :)
Så kände jag för att logga in på msn, för jag e väldigt sällan inloggad på msn som alla redan vet, och då möts jag av hur många vännerförfrågningar som helst. vem sprider min msn? va e vitsen? jag e ändå aldrig inloggad... så jag tackade nej till alla kan jag avslöja.

jag tappade min mobil i snön förra veckan. men den verkar ha klarat sig. :)

ikväll ska jag träffa linnea och dricka vin. sen kanske några andra kommer över om de inte bestämmer sig för att dra på fest eller krogen. jag ska nog inte festa ikväll. fast man vet aldrig säkert.

nu ska jag lyssna mer på mika på min dator och sen får jag väl hitta på nåt kul känner jag... :P
puss rebecca

Nathalie e elak

Jag sa förut till Nathalie:  Jag hade jättemånga läsare, och efter att Jacob "gästbloggade" så fick jag ännu fler plus en massa kommentarer. Och efter det så försvann alla läsare. D visar ju bara på att Jacobs inlägg skrämde iväg alla. Eller hur?

Så kollade Nathalie bara på mig och sen sa hon: Öh nej. D visar ju bara på att hans inlägg lockar läsare och att dina skrämde iväg dom igen. Dom insåg att hans va bättre och tyckte inte d va värt att fortsätta läsa sen när du va tillbaka.

Måste min syster vara så elak?? :S

21 januari

Hej.
Nu e jag dålig på att blogga igen. Jag tror att d har gått en vecka eller nåt sånt sen sist..
och under den veckan har jag bara haft d bra. jag har varit och hälsat på en kompis, veronica heter hon, i djursholm. jättelångt bort jag vet ;)
men vi har haft d jättetrevligt. och jag har även varit med kompisarna här hemma.
idag skulle jag och linnea druckit vin hemma hos mig men jag va för seg så d får bli i morgon. titta förbi då så kan vi starta en förfest ;)
jag har inget bra att säga just nu... så jag går väl och lägger mig nu. sov gott alla läsare. puss rebecca

hej

Hej. 
Igår va jag hos min syster och hennes pojkvän. när min syster gick på middag så satt jag kvar tills Simon kom, vilket va efter bara några minuter som tur va. han och jag skulle kollat på avatar, men d slutade med att vi spelade guittar hero i stället. :D riktigt kul.

nu ska jag göra mig i ordning och sen äta middag.


och idag firar vi 1 år och åtta månader!!


jag måste skynda mig, vi hörs. puss rebecca


tappade mobilen

Hej. denna gången e d rebecca som bloggar, men jag ser att alla gillade gästbloggarens inlägg :)
så många kommentarer får aldrig mina inlägg längre. d va förr  i tiden, då fick jag många på varje men nu ska man tydligen sätta till nån annan för att d ska bli så igen :P

d e onsdag och idag har jag spelat tennis.
efter d blev d lunch med parma + mozarella sallad och efter d blev d en sväng till stan då jag skulle förbi min systers lägenhet. och här sitter jag nu i vardagsrummet. min syster och jag har ätit sushi och hon ska snart iväg på födelsedagsmiddag så då drar jag väl mig hemmåt om jag inte stannar kvar här med simon. han och jag kanske skulle se den nya avatar som han har fixat då jag inte har sett den. men vi får se, d beror på när han kommer hem.

jag älskar min systers dator. air e så himla tunn.

och idag tappade jag min mobil i snön. jag vet inte om den fungerar ännu. jag och nathalie har försökt fixa den men d kanske inte går. så alla som kommenterar: Typiskt dig rebecca!  kan räkna med att inte få sin kommentar godkänd. för jag vet att d e d och orkar inte höra d igen. :P

förra inlägget e ganska kul faktiskt, men jag vill inte påstå att d finns nåra pinsamma videor på min dator. haha
och vadå att mina skolarbeten inte skulle va bra liksom???? jag ska skriva ett sånt inlägg om honom nångång. men tack för att inget privatare kom ut, fast nåt sånt finns inte. alla vet väl d mesta om mig. inlägget spårar iväg så jag återkommer i nästa inlägg i stället. puss rebecca


Gästbloggaren

Rebecca har fått en gästbloggare. Hennes hemliga beundrare!
Egentligen e jag inte hemlig för alla vet egentligen vem jag e... Men jag avslöjar d bara inte i detta inlägg tänkte jag.
D e söndag och Rebecca sitter i telefon just nu. Vilket hon har gjort den senaste halvtimman. Eller 20 minuter...
Tack Linnea för att du ringde så lägligt!!!!!

Jag har roat mig undertiden genom att kolla igenom hela hennes dator. Jag har läst konversationer från msn, läst skolarbeten och tittat på filmer och bilder. Oj vissa av hennes fyllevideor (den från förra helgen t.ex!) e inte okej! Rebecca skärpning! Hehe.
Men skolarbetena. E du säker på att du fick så bra betyg? Nej skoja bara Rebecca. Dom va väl bra.........

Däremot borde ni se hennes fina bilder. En del vill man bara lägga upp här på bloggen eller sprida på Facebook men Rebecca har alltid varit väldigt noga med att inte lägga upp bilder här. Däremot så har hon faktiskt lagt upp en del bilder i bloggen ändå har jag sett. Fast d va lägesen.

Nu när jag har chansen att skriva va som helst så kommer jag inte på något bra. Men inlägget ska bli låååångt!
D vet jag att Patrik kommer uppskatta :)

Lite fakta om Rebecca:
Hon e alltid glad.
Hon och hennes syster e jättelika och står varandra väldigt nära.
Jag har känt Rebecca ganska länge.
Första gången jag träffade Rebecca va i skolan.
Hennes favoritfärg e vit tror jag.
Hon e stark.
Rebecca kan oavsiktligt krossa vilken kille som helst hjärta.
Hennes bil e skitsnygg! :O
Hennes systers bil e snyggare ;)
Hon äger 200 halsband.
Hennes rum e tomt om man jämför med andras rum.
Okej jag kommer inte på nåt mer att avslöja. Jag skulle ju kunna skriva hur mycket som helst men frågan e hur mycket av d hon inte skulle radera.

Nu ska jag och Rebecca äta middag och sen ska vi hem till mig. Och ikväll blir d film med de andra.
Jag ska se till att blogga nån annan gång också för mina inlägg e riktigt bra. :)

Do you know what it feels like

Jag har precis varit inne i stan och lämnat in min vinterjacka på kemtvätt. Tog bilen faktiskt och d gick bra förutom en liten slirning innan bron :P
Sara va med mig och vi satt och sjöng högt i bilen till mina grymma skivor.

Jag har ännu inte ätit lunch och jag vet inte om jag orkar d heller. Jag e hungrig men inte sugen på nåt.
Fast Rasmus har gjort jättegod kyckling som står och väntar på mig så blir d nog inte d. Blir mat först till middagen.

Idag ska jag på bio och se Luftslottet som sprängdes och sen ska jag ut och äta middag. Så d blir ingen utgång idag. Men mina vänner festar för mig med :)

Nu ska jag öva piano tänkte jag. Carro och jag pratade om d för nån dag sen hur duktig jag va på piano när jag va liten men att jag helt har lagt av. Så vi skrev ut noterna till Titanic så nu ska jag lära mig den igen. hörs senare


låååååångt inlägg :S

D märks att alla e bortresta för nu har ungefär en tredjedel av mina läsare lämnat min blogg :P
och nej d beror inte på att den e dålig som nån säkert kommer kommentera utan d beror på d jag sa. ;)

har precis vaknat upp i soffan i vardagsrummet efter att ha somnat där vid sjutiden.
så nu e jag pigg i stället. försökte få med nån ut på promenad men ingen va speciellt sugen eftersom att d e så kallt.
så jag får väl gå och gymma eller nåt annat och sen kolla på film innan jag ska sova.

några av vännerna ska resa utomlands och jobba och plugga där. så d kommer bli jättetomt utan dom. jag hade också funderingar på d ett tag men jag och fina, linnea, sara och carro har bestämt att vi ska bli kvar här ett år till :)
i morgon e d fredag och d blir middag hos sara och sen utgång. kanske... vi får se.

sitter och lyssnar på en massa gamla låtar. bland annat Do you know what it feels like eller va låten nu hette med enrique iglesias. den gillar väl du jacob? ;)
jag kommer ihåg när han och jag va ute och seglade med våra pappor för en eller två somrar sen (finns i bloggen, nånstans i början tror jag) och vi låg framme i fören och solade och den då hade blivit min favoritlåt. jag lyssnade på den hela tiden och han blev helt galen på mig tillslut :) haha sötis.


eller boten anna. låten som alla spelar så fort anna från göteborg e med.
eller alla abba låtar som man kan texterna på :)

nu börjar mina inlägg bli långa igen... :S
försöker skriva om den stora grejen på nyårsfesten men jag blir avrådd av lina att skriva om d. haha. vissa tycker fortfarande att d e pinsamt :P men tidsnog avslöjar jag d här i bloggen ändå...
puss rebecca

torsdag

Hej. D har inte gått att logga in på bloggen så d e därför som jag inte har skrivit nånting!
förra inlägget som skrevs på nyårsafton va visst d 800 inlägget. coolt. jag har asså skrivit 800 inlägg på 2,5 år. jag tror att d e så länge som jag har bloggat.

nyår då. d va fettbra! middagen va god men lite stökig då alla va ganska festsugna redan då.
sen skulle vi köra limbo efteråt. haha. gick sådär för många. men jag va faktiskt ganska duktig, vilket kan bero på att jag e vig?
sen va d efterrätt och den åt bara hälften upp och d berodde inte på att den inte va god utan för att de hade annat för sig. och med annat menar jag verkligen allt möjligt ;)

sen vid tolvslaget gick vi alla ut och skålade! va ute och skålade till halv två då vi alla gick in igen. haha va gjorde vi så länge ute?... :S

vi fortsatte festa och för några blev d för mycket, några spydde och några deckade.
jag och några andra tog en taxi hem vid tjugo i sex. riktigt bra nyår ändå!

nu sitter jag i mitt rum och har lite ångest över en massa saker som jag verkligen måste fixa.
så jag ska väl göra mig i ordning och börja nånstans.
puss rebecca

RSS 2.0