Hejdå, ett litet ord som kan betyda så mycket

Hejdå säger man varje dag till folk. D betyder då typ ingenting. Men när man har sagt d för att man menar för alltid så betyder d så fruktansvärt mycket. Inget roligt ord alla gånger. Dom gånger som ordet gör ont e när man själv inte vill säga d.
Sa d ordet igår till någon. Tyckte då att d va han som förde d på tal och ville d. Men då va jag trött och mådde inte bra och sa d lika lätt. Insåg sen när d va sagt och jag hade loggat ut va d egentligen va menat. Insåg att d verkligen va för sista gången.

Idag så såg jag allt d fina han hade skrivit till mig. Eller jag vet inte om d va så fint egentligen. På ett sätt va d d. För d kändes som en ursäkt över allt som va sagt och gjort. Men på ett sätt så förstod jag inte då varför vi sa hejdå igår då. För igår så verkade d som att han ville säga d.

Och på ett sätt så vill jag försöka, men på ett annat sätt så vill jag d inte. Vi båda verkar ha ändrats väldigt mycket. Fast jag vet inte ifall jag har ändrats på den punkten med å ta tag i allt. Där e jag nog kvar på samma ställe.

ÅÅÅÅÅh jag vet itne va jag borde göra....

D roliga e att jag alltid fick frågan ifall jag inte förstod hur han kände sig. Att jag borde förstå att man blev arg och frustrerad och allt ifall d aldrig hände något. Och d roliga e att på ett sätt förstod jag honom, fast egentligen så förstod jag honom inte för jag hade inte reagerat på d sättet. För alla reagerar på olika sätt. Alla e olika.

D jag tyckte va mest synd va att vi bråkade så mycket. Om onödiga saker och d va nog därför som allt fick ett slut tillslut.

Så nu kommer den stora frågan:    SKA MAN LÅTA DETTA FÖRBLI ETT HEJDÅ?

Ett tåg har gått, fler finns

Hemma från skolan. Slutade tidigt idag och nu e d helg.
Ska träffa kompisarna.

En sak ska ni alla få veta nu: Allt sker på mitt sätt.
D fattade inte alla och igår så sa jag och en nära person hejdå.
D va jobbigt att säga d och veta att vi aldrig mer kommer att prata men så kan d va...
Allt började i april när vi började snacka men nu ett halvår senare så gav denna personen upp för att jag va för ¨seg¨  som han uttryckte det. Och d hjälper inte att försöka tala mig till rätta för d går inte. Men nu e d så här att allt sker på mitt sätt och jag ansåg att jag ville vänta. Men  personen orkade inte vänta så igår fick d ett tråkigt slut.
Men d går fler tåg.
Och nu när jag tänker efter så e jag inte jätteledsen för att vi sa hejdå för nu dom sista månaderna så har du bara varit otrevlig mot mig, sagt en massa dumma saker och hela tiden försökt att få mig att göra nånting åt våran situation. Vilket bara fick mig att ta mer avstånd och så blev du bara mer frustrerad över att jag va sån och så blev allting värre och värre. Och här sitter jag idag, dagen efter, och inser nu att allting va fruktansvärt jobbigt när vi pratade. Om du hade ändrat dig och inte varit så tjatig, och plötsligt kunde bli så arg så hade kanske allt ordnat sig.. men nej.
Så Hejdå.

I alla fall. Nu ska jag,Carro och Sara fika med Jacob, Jesper och Patrik. Ska bli kul:D

Halsningar fran utlandet

Jag har sovit max fyra timmar inatt. Men trots d att jag har sovit sa lite sa e jag fett utvilad. Hur d nu kan komma sig :)

Jag och Nathalie har varit har i typ fyra dagar eller va d nu blir och d e helt underbart. Man far verkligen ta vara pa den har sista veckan innan sommarlovet e slut. Fast Nathalie behover ju inte oroa sig for hon har ju redan gatt ut :)
Vi har blivit polare med dom i rummet bredvid oss som e ett ar aldre an mig men ett ar yngre an Nathalie. Sa igar va vi ute och satt hela kvallen pa stranden. Sjalvklart anslot sig fler dit och plotsligt va vi ett helt gang.
Solen skiner och d e 33 grader i skuggan. Och havet e ocksa varmt fast jag vet inte hur varmt. Gissar pa 28 grader.
Har kopt en jattefin strandklanning och lite smycken. Mer har vi inte hunnit. Tankte ta en shoppingdag i morgon eller sa :)

Nu ska vi dra ut och ata middag. Ha d bra hemma i Sverige. Saknar er alla

Spa-dag hemma hos mig

Idag gäller d liksom. Poolen e laddad, alla solstolar e ute, grillen står redo och allt e inhandlat.
Jag ska ha spa-dag med kompisarna :)    yes. Typisk tjejsak eller hur? :D haha.
Men sånt e nice.
Och en liten sån tjejfest innan man åker också. För i morgon så sticker jag och syrran till Grekland.
Ska bli härligt. Behöver lite bättre väder nu innan skolan känner jag. Fast idag så e vädret iofs skapligt. Solen skiner ju ändå.

Vad sägs om dagens kläder då? 
image31 
(Köpte kläderna i St.Tropez)



okej här kommer en ny alla barnen historia då ;)

Alla barnen umgicks med dom töntiga
Utom Rebecca
För hon umgicks bara med de fräcka

(självklart syftar jag på er Sara och Carro ;) <3)

En dag med otur, OCH tur

Hade på mig mina favorit skor idag. Fast det regnade. Och med tanke på att d va ballerinaskor så va d kanske inte d smartaste valet men så långt tänkte inte jag när jag gick hemmifrån.
Och när jag går över gatan så e d en kille bakom mig som råkar trampa så där på kanten på baksidan av skon, och då går hela sulan sönder. Asså dom gick ju fortfarande att använda men gissa vem som blev fett blöt om fötterna. Och hur fräscht e vattnet om man får fråga. D e ju regnvatten som har legat på Stockholms smutsiga gator. Lagom kul. Så nu när jag kom hem så va jag fett smutsig av d vattnet, fast nu e d bort duschat så nu e alla glada. :)

Och d har iofs inte varit någon dålig dag idag heller. Bakom mig i kön på ett café på Östermalm så står han hockey spelaren Henrik Lundqvist. Värsta coolt ju!!  Han verkade fett trevlig också :)
Pratade inte någon längre stund med honom men ändå :)

Och dagens stora tur va när mamma ringer och säger att bara för att jag städade mitt rum så fint så hade hon satt in lite pengar till mig som belöning. Asså lättförtjänt eller vadå? :D  men fett nice!!

Idag så ska vi ha sån där familjedag :D haha. eller ja vi ska ut och äta. Sånt e alltid mysigt.


och en liten Alla-barnen historia på slutet också:
Alla barnen drog snälla historier
utom Rebecca
för hon drog så fräcka

bara för att d va mitt namn med ;)

Älskade syster

Det blev inget IKEA idag :) tur.
i stället gick vi på stan hela dagen.  vi åt på restaurang och sen fikade vi. så mätt e jag.
köpte dessutom en massa fina kläder :)  känns alltid bra :)
och när jag kom hem så hade jag överenergi och städade hela mitt rum.

D e så härligt å komma hem igen och prata en massa med sin syster. vi står ju varandra väldigt nära så vi kan ju verkligen d där med å prata kan jag lova :)
så hon sitter i min soffa och pratar medan jag e inne på msn, städar, packar eller gör nåt annat, och bara pratar.
Då inser man verkligen hur mycket man har saknat henne :D  jag har liksom varit ute och seglat i tre veckor utan att kunna prata med henne. alla borde ha en syster som henne.
 och nu så sticker hon och jag till grekland! ska bli hur kul som helst :D längtar verkligen.


Ikea idag? ehm....

Vaknade idag i min vanliga säng. Den som står på ett golv som inte rör på sig.
Tyvärr så sov man ju ensam i natt. Fett mycket plats i sängen men d kändes ändå lite konstigt med tanke på att jag har delat säng nu i drygt tre veckor.
Den största skillnaden med att komma hem e nog allt space som man plötsligt har. D känns fett konstigt. Fast helt perfekt! :)

Idag så skulle jag träffa en kompis som jag inte hade sett på evigheter (eftersom att jag har varit ute och rest hela sommaren) och vi skulle åka och bada. Fast d va ju inget kanon väder idag så då tänkte jag att vi kunde gå på stan bara. Så ringer hon och låter över entusiastisk när hon föreslår att vi ska åka till IKEA. Och jag trodde först att hon skojade så jag svarade ja lika glatt. Men sen inser jag att hon faktiskt menar d och då blir man ju lite rädd. Va ska jag göra på IKEA liksom? Och hur säger man då till sin kompis att hennes idé verkligen va dålig? D går ju inte. Så nu får jag snällt åka med och bara vara glad över att vara med henne :P  Haha 

Världens sämsta namn på en affär som vi såg när vi va ute och seglade: Bekväma skor. Tuffare än du tror.
Asså hallå..! Vem döper en affär till något sådant? För små barn tycker jag då :)

Saknat Stockholm om man säger så :)
Fast d jag har saknat mest är vårat gym. Så där har jag spenderat några timmar och d va nice kan jag lova ;)

Japp nu ska jag hoppa in i duschen.

Hemma igen!!

Fast mark! Japp. Nu e jag tillbaka på Lidingö igen.

Sommaren har varit så himla bra. Jag har haft så fettkul och man har inte en tråkig stund med Jacob.
Dom här sista två veckorna har dessutom varit soliga så vi har badat hela tiden.

Kommit fram till att Göteborgs skärgård är fantastiskt fint!!! Ni borde verkligen åka dit.

Vi har kollat på film nästan varje dag. :)  Sett Rosa the movie tre gånger. Haha... söt film asså :D

och så har jag sett Ciao Bella. Den filmen va bra. Mycket underhållande så den tycker jag absolut att ni ska se!!

vet inte vad jag ska berätta just nu.... e lite bekymrad här då.. men d ordnar sig nog... hoppas jag

RSS 2.0